Pagina's

donderdag 19 januari 2017

Wat een zwendel! Een met vrij spel?

Hoed u voor de Antichrist. Maar … welke?


Eerder kwamen we met de onthulling dat Karl Hammer berichten/oproepen verborg in zelfgemaakte video’s. Hij bood ze aan ter gelegenheid van de lancering van zijn boek Gezocht: Codebrekers. Speurtocht naar Hitlers goud en diamanten met een gelijktijdige en bedrieglijke oproep aan het grote publiek om een gecodeerde muziekpartituur te helpen ontcijferen. Met voor de gelukkige winnaar een prijs van €12000 in het verschiet.
De naïeve nietsvermoedende media, hier de Avro-Tros, zonden de video’s in Nederland uit op 12 december 2012 (12-12-12), op de datum met drievoudig het getal 12 dat door Hammer gezien wordt als het symbool van de goddelijke voleinding.
Op vrijdag 12 juni 2015 toonden wij reeds een ‘Hammer rebus’ van aanwijzingen verstopt in een van zijn video’s. Zie: http://www.rauna.eu/2015/06/de-eenvandaag-publireportages-de.html

Klik op de foto voor grotere tekst & beeld.


Op de zuil die hij van sneeuw ontdoet, blijkt een donkere Irminsul verborgen te zijn, die de Levensboom in het oud-Germaanse geloof en het nazisme voorstelt. Een latere inspectie van die zuil bij het Duitse Schloss Hülchrath in de gemeente Grevenbroich trof géén Irminsul aan op die zuil. Hammer projecteerde hem kunstmatig in de video.Zijn presentatie bleef evenwel niet beperkt tot die ene rebus. Ook in een andere video zit een gelijkaardig epistel verborgen. Die video is niet alleen bedoeld om bij toeschouwers de valse indruk te wekken dat Hammer veel onderzoekswerk verrichtte, maar vrijwel zeker ook om opnieuw een boodschap over te brengen aan ingewijden. We tonen u hier een fragment:
Een interpretatie van wat Hammer u in de sequentie voorschotelde is de volgende (klik op de foto voor een grotere tekst & beeld):
Hammer rekent zichzelf (voor de bühne en als dekmantel?) spiritueel bovendien tot de schimmige Ebionieten -  een verdwenen vroeg joods-christelijke groepering die nieuw leven ingeblazen zou zijn - die in Jezus geen goddelijk persoon zien maar een aards kind van Jozef en Maria. En die de paus en zijn kerk een gruwelijke abominatie vinden. Omgekeerd geldt overigens het zelfde.

Geen opmerkingen: