Pagina's

woensdag 6 april 2016

Tears of the wolf – The book – The rock opera


Een opmerkzame lezer van deze blog en het boek Het Mysterie van Mittenwald stuurde Ysa Pastora de volgende constatering. Gekeken werd naar het promotiemateriaal van Cyril Whistler die een ‘oplossing’ gevonden zou hebben voor het raadsel van de Marsch-Impromptu en die stellig meent dé plek gevonden te hebben waar Hitlers goud en diamanten verstopt zijn. Op grond daarvan schreef hij een rock opera en timmert hij hard aan de weg om zijn vinding wereldkundig te maken en zijn creatie aan de man te brengen.
Wat ziet onze opmerkzame lezer? Kijk eens naar de gebezigde titels in het promotiemateriaal, dan leest u achtereenvolgens:
Tears of the Wolf    -   The book   -   The rock opera
Telkens begint de titel met dezelfde letter:  T - T – T
De letter T is de 12e Tiwaz rune in het Armaanse runen alfabet van Guido von List. Dat is de grondlegger van de leer van de Germaans-heidense Armanen Orden. Tiwaz verwijst naar Tyr, de Germaanse god die onverschrokken de strijd aangaat en zichzelf geheel opoffert voor de zaak.
De letter T wordt driemaal gebruikt. Laat het getal drie nu centraal staan op het document “Marsch-Impromptu”. Drie is een heilig getal voor de Armanen Orden.
T - T - T  staat numerologisch gelijk aan 12-12-12.
Wie maakte eveneens bedoeld gebruik van de datum 12-december-2012?  Lezers van de blog en de boeken weten inmiddels dat dat niemand minder is dan Karl Hammer. Uitgerekend op die datum presenteerde hij met veel tromgeroffel zijn boek “Codebrekers: Gezocht”, dat na de onthullingen van Ysa Pastora uit de handel werd gehaald.
Wikipedia meldt dat meerdere Tiwaz runes op elkaar gestapeld zoals hier

 of na elkaar:vaker voorkomt in het Germaans neopaganisme. De herhaling dient om de magische krachten op te roepen van de rune en van de god Tyr. Runen worden gebruikt als communicatiemiddel tussen aanhangers van  het Germaanse nieuwe heidendom en het neonazisme.
De gestapelde Tiwaz runen stellen bovendien een naaldboom voor. Is het toeval dat het door Ysa Pastora gevonden Germaanse en nazi heiligdom op de heilige Schwarzkopfberg bij Mittenwald, de Irminsul - een grafmonument voor Adolf Hitler - eveneens bestaat uit een naaldboom met drie prominente takken?

Onze lezer stelt daarna logischerwijze de vraag of er een (samenwerkings)verband bestaat tussen Cyril Whistler en Karl Hammer.
Heeft Whistler een uitweg geboden aan Karl Hammer en zijn debacle?

Is Whistler niet de naïeve speurder waarvoor hij zich uitgeeft?

1 opmerking:

Boudewijn Smeets zei

Beste mensen,

Sinds juni 2014 heb ik het muziekblad ontcijfert. Het document geeft tot op de centimeter nauwkeurig de noorderbreedte en oosterlengte aan. Tevens geeft het ook nog eens de hoogte meters aan tot op de meter. Ik ben ter plekke geweest. Op 1144 meter boven zeeniveau, 47°27'34.00" N, 11°14'40.00” O. staat een kruis met daarbij een boom en stenen. De stenen zijn ter plaatse in een gat achter het kruis gedeponeerd. De stenen heb ik in zijn gehele uit het gat gehaald en ter plaatse alles met een metaaldetector gecontroleerd. Er lag niets, ja wat hulzen en rookpotten. Dat is ook logisch wat het betreft het oefenterrein van de Gebirgsjäger nabij de Luttensee kazerne. Tik de coördinaten maar eens in op google earth. Op de plek kun je het kruis helaas niet zien, omdat het overdekt wordt door een spar. Als jullie willen weten hoe ik aan de hoogte en coördinaten gekomen ben wil ik dat wel aan jullie uitleggen of mijn bevindingen door sturen.

De plek klopt exact, maar of er ooit iets gelegen heeft? Wie weet. Als er iets gelegen heeft was het geen grote buit qua omvang en zal deze meegenomen zijn door vluchtende natie officieren. B.v. door Franz Pfeiffer.

Wat mij meer integreert is hoe dat kruis precies op die plek is terecht gekomen? Wie heeft het laten plaatsen? En waarom weet bijna in Mittenwald van dit kruis af.

MvG Boudewijn Smeets