Pagina's

zaterdag 6 juni 2015

Release ebook "De Hamer van Thor" 1 week vervroegd


Recente ontwikkelingen maken het opportuun het ebook De Hamer van Thor een week eerder vrij te geven dan gepland. De paperback is ondertussen ook al verkrijgbaar bij onder meer Bol.com; het boek kan bovendien hier  besteld worden. Het ebook is beschikbaar bij onder meer Bol.com, Kobo (€11,90) en in de Apple iBookstore (€11,99) met gratis previews van 20%. Het zal in de loop van volgende week ook te krijgen zijn in alle online boekhandels zoals Bol.com, Standaard Boekhandel...   

Het ebook is opgemaakt in het epub-formaat, waarmee je het boek kunt lezen op iedere iPad, tablet of smartphone. Als je het gratis programma Adobe Digitals installeert
kun je het ook lezen op PC. Het is eveneens beschikbaar als PDF (Xinxii, €12).De Hamer van Thor is het eerste boek uit een reeks van vier, getiteld De Jacht op een Nazi Schat. Dit eerste boek bestaat uit een kritische doorlichting van het werk van “onderzoeksjournalist” Karl Hammer, dat wordt ontmaskerd als een volstrekte fictie. Hieruit blijkt ook dat de gecodeerde partituur met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dateert van lang na de Tweede Wereldoorlog, mogelijk een fabricaat uit de jaren 90 of zelfs van een nog recenter datum is. Waarmee tegelijk het verhaal van Hammer & Schulz over de combinatie Bormann-Schwarz-Otto-Werwolf en een nazi schat van goud en diamanten onderuit wordt gehaald. Temeer omdat de gecodeerde partituur naar een neonazi heiligdom in Mittenwald leidt, waarin een Antoniuskapel-met-Irminsul en de Irminsul zelf centraal staan, en Karl Hammer hier in leven en werk voortdurend naar verwijst. De neopaganistische Irminsul vinden we immers terug in de twee “onderzoeksjournalistieke” werken die hij al heeft gepubliceerd, in de trailer voor zijn derde boek, op een auteursfoto, in een reportage van EenVandaag… en hetzelfde motief speelt een vooraanstaande rol in zijn kunstfotografie.

We moesten het eindpunt van de decodering – de Irminsul – al vrijgeven om de “deconstructie” compleet te maken. Over de decodering zelf zul je in dit eerste boek uit de reeks nog weinig of niets vernemen. De diverse stappen in de decodering worden uit de doeken gedaan in boek 2, Het Mysterie van Mittenwald, gepland voor najaar 2015. Ondertussen staat het iedereen vrij het exact-wetenschappelijke en mathematische pad te ontdekken dat Ysa Pastora heeft gevolgd en waarmee ze uiteindelijk aan de voet van de Irminsul is beland. De implicaties van deze ontdekking, en de achtergronden van occulte en historische aard, worden uiteengezet in boek 3, Geheimen van de Runen, dat zal verschijnen in 2016. Het vierde boek, dat onze tetralogie over het Vierde Rijk compleet maakt, zal De Postkaart Code behandelen en onder meer de personages belichten die in het clair-obscur van kunstfotograaf Karl Hammer volkomen onderbelicht zijn gebleven.

Inschrijven op het Rauna-abonnement kan door €40 over te schrijven op onderstaand rekeningnummer, met vermelding van je emailadres (waarbij "at" staat voor @) en "Ebook Abonnement Rauna" of een mailtje te sturen naar ebookabo@rauna.eu (je zult in dat geval een automatische bevestiging ontvangen van je abonnement).

Rekeningnummer vzw de Scriptomanen:
IBAN BE 43 0016 9362 0101
BIC GEBABEBB

Via PayPal (ebookabo €40):

 

1 opmerking:

Ik zei

Als we dan toch allemaal zo 'open en eerlijk' gaan worden; misschien ook leuk te vermelden dat het losse streepje onder de zogenaamde Z-rune in KREUZ (welke nu continue opduikt) een ontdekking was van PieterMarinus? En mag ik ook gelijk even claimen de bijzondere vorm van de zogenaamde S-rune in STEIN? Dit zijn namelijk de 2 zaken die niet beschreven zijn in het boek van Karl Hammer naar aanleiding van het document, zijn onder de ogen van duizenden doorgegleden maar door mij wel opgepikt én gemeld aan een klein select groepje personen.

Ik