Pagina's

maandag 4 mei 2015

Publicatiedatum De Hamer van Thor: 12/06/2015


Foto gebruikt met de toestemming van:


Recente ontdekkingen en ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat er voorlopig geen post meer komt op Thorsdag, bij wijze van voorpublicatie uit De Hamer van Thor... en dit tot 12 juni 2015, officiële publicatiedatum van paperback én ebook De Hamer van Thor. Dit neemt niet weg dat wij, indien wij dat noodzakelijk of wenselijk achten, met tussentijdse berichten zullen komen. Hou deze website dus in de gaten!

Eén en ander gebeurt in nauwe samenwerking met www.codebrekers.be van Ignace Lepage. De site is momenteel nog UNDER COSNTRUCTION (sic) maar zal reeds heel binnenkort, en in de zeer welgetelde stappen van een allerminst geïmproviseerde mars reveleren wat er zoal te reveleren valt, tot en met de datum van 12/06/2015 (en wellicht ook nog lang nadien).De paperback van De Hamer van Thor zal €21,50 euro kosten, het ebook €12.

Tot en met 12/06/2015 kunt u nog inschrijven op het Rauna-abonnement van 4 ebooks in de serie De Jacht op de Nazi Schat van Mittenwald, en dit voor de prijs van €40.

Deze 4 ebooks omvatten:

De Hamer van Thor 
Geheimen van de Runen
De Postkaart Code
Het Mysterie van Mittenwald


Inschrijven op het Rauna-abonnement kan door €40 over te schrijven op onderstaand rekeningnummer, met vermelding van je emailadres (waarbij "at" staat voor @) en "Ebook Abonnement Rauna" of een mailtje te sturen naar ebookabo@rauna.eu (je zult in dat geval een automatische bevestiging ontvangen van je abonnement).

Rekeningnummer vzw de Scriptomanen:
IBAN BE 43 0016 9362 0101

BIC GEBABEBB

Via PayPal (ebookabo €40):


Geen opmerkingen: