Pagina's

donderdag 26 februari 2015

Uitgeverij Elmar ontkent bericht op de eigen site, aangaande beloning van $25.000 voor Nazi Schat

Vandaag richtte ik een mail aan uitgeverij Elmar en Karl Hammer, met betrekking tot de beloning van $25.000 die zij beloven, als het goud en de diamanten van de Nazi Schat gevonden worden. Getuige hiervan het screenshot dat ik, eveneens op 26 februari 2015, gemaakt heb van de site van uitgeverij Elmar: 

Klik op het screenshot voor een groter beeld.

Ik heb de uitgeverij gevraagd of men mij verder kon informeren over de premievoorwaarden, zoals ze destijds werden gepubliceerd, wat onder meer nog blijkt uit de site van Patrick Bernauw. Aangezien ik de bergplaats van de Nazi Schat gevonden heb, is het immers belangrijk te weten of de premievoorwaarden ondertussen werden aangepast.

Uitgeverij Elmar heeft mij, eveneens vandaag en per mail, laten weten dat "de termijn van de actie ten einde is" en "het voorstel is ingetrokken". Dit is een flagrante tegenspraak met de titel van de Codebrekers-pagina op hun eigen website, die luidt: "Nazi-code blijft ongebroken; beloning verhoogd naar 25.000 dollar."

Als de beloning schielijk, en zonder enige ruchtbaarheid of officiële melding, werd ingetrokken door Karl Hammer en/of uitgeverij Elmar, en als uitgeverij Elmar desalniettemin en tegelijkertijd op de eigen website nog steeds blijft verkondigen dat er een bedrag van $25.000 tegenover het breken van de code staat, dan zit er moreel een kwalijk geurtje aan deze kwestie, en is één en ander juridisch ten zeerste betwistbaar.

Wordt derhalve ongetwijfeld vervolgd.
Geen opmerkingen: